Lokaal20 oprichters daan & rick

Over Lokaal20

De webwinkel van Amsterdam

Lokaal20 is een webshop die je laat kennismaken met de mooiste merken uit Amsterdam. Dit doen we – Rick (links op de foto) en Daan (rechts) – met mooie fotografie en korte video’s, waarin de makers een kijkje achter de schermen geven en vertellen over hun inspiratie, motivatie en productieproces.

We willen graag laten zien wat er allemaal gemaakt wordt in de stad waar wij beiden geboren zijn. Daarom bieden we zowel bekende als opkomende merken aan en zijn we altijd op zoek naar verborgen schatten!

Alle producten in onze digitale schappen zijn met zorg geselecteerd. Er zijn twee voorwaardes waar een product aan moet voldoen: het moet simpelweg mooi zijn en een Amsterdamse achtergrond hebben.

Maar er is meer dan alleen Amsterdamse trots, waarom we Lokaal20 zijn begonnen. Het is namelijk niet alleen leuk om een lokaal product te kopen, het is ook nog eens een verstandige keuze. De maker houdt meer centjes over, de lokale maakindustrie krijgt een boost en het is ook nog eens beter voor het milieu.